Ervaringen van ouders

Ervaringen van ouders

 

Super kraamverzorgster!

Wij zijn super blij hoe alles is verlopen. Met aandacht, zorgvuldigheid, liefde en plezier is Wilna bij ons in huis geweest. Wij hebben dit alles zeer prettig ervaren. Ook was er veel aandacht voor onze oudste dochter. Dankjewel voor alles!

Fam. van Holst
15-04-2024

Fijne kraamweek met Wilna

Wilna is een betrokken, punctuele, betrouwbare, fijne, gezellige en zeer kundige kraamverzorgster! Wij hebben een heel fijne kraamweek gehad waarin Wilna alle goede zorgen had voor moeder en kind, maar ook voor de rest van het gezin. Wilna werkt echt met haar hart en dat zie je in haar werk terug in haar betrokkenheid bij het hele gezin! Wat ook fijn is, is dat ze ook durft te sturen als het nodig is: in ons geval met de borstvoeding op gang krijgen en zorgen dat de baby niet verder in gewicht dipte. Dankbaar en blij voor de fijne week! Wij bevelen Wilna’s kraamzorg iedereen aan 🙂

Jeroen & Marieke
10-03-2024

Benjamin

Lieve Wilna,

Jeetje… wat is deze week voorbij gevlogen!
Maar wat hebben wij het ontzettend fijn gehad met jou.
We hebben veel gelachen en het was erg gezellig!
Geen één vraag was te veel, je hebt voor ons idee zoveel meer gedaan in huis, dan dat eigenlijk moest en wat ben je ontzettend lief geweest voor ons en Ben.
We kunnen je echt niet vaak genoeg bedanken voor deze prachtige ( en ook wel zware ) kraamweek. Hier houden wij een prachtige herinnering aan over.

Dankjewel lieve Wilna! En mocht er ooit weer een kleintje komen, dan bellen we je meteen!

Wesley en Laura
21-03-2024

Nivay

Als je opzoek bent naar een gezellige, betrouwbare en kundige kraamhulp, ben je bij Wilna aan het juiste adres. Wilna weet van de kraamweek een bijzondere week te maken die je niet snel zult vergeten. Ze heeft geduld en zit vol positieve energie. Ze is er voor moeder en baby maar ook voor de papa neemt ze de tijd voor een goed gesprek. De kids hebben zich ook zeker vermaakt!
Daarnaast bakt ze de lekkerste pannenkoeken en is ze volgens mijn kids de allerliefste kraamhulp!!
De kindjes op school hadden ook nog nooit zulke lekkere cakejes gegeten.

De kraamweek is helaas weer voorbij gevlogen.
Wij zijn ontzettend dankbaar dat Wilna wel 3x! bij ons heeft mogen kramen en nemen de herinneringen mee in ons hart 💖

Josia en Marie-Louise
7 februari 2024

We hebben een hele fijne

We hebben een hele fijne en gezellige kraamweek gehad met Wilna. Ze heeft ook bij onze eerste dochter de kraamzorg geleverd en waren erg blij dat ze ook nu weer bij ons kon komen.
Wilna is een lieverd en een harde werker, tussendoor even tijd voor een grapje en een praatje. Ze is erg kundig en je kunt alle vragen aan haar stellen. Heel erg fijn!
Ook maakt ze even tijd voor extra dingen, zoals pannenkoeken bakken en een lekker fruithapje maken etc. Heel lief en attent.

Koen & Rivke
20-11-2023

Maud

Super fijne kraamhulp! Heeft veel verstand van haar vak en doet haar werk top! Is gezellig en tussendoor een harde werker. Onze dochter van 2,5 was ook dol op haar, de week is weer voorbij gevlogen! Bedankt voor alle goede zorgen, Wilna. Wij raden je zeker aan als kraamhulp 😊

Ciske & Piroschka
31/10/23

Lieve & Maud

Wij hebben een super fijne kraamweek gehad met Wilna! Bij zowel de eerste als de tweede baby. Neemt de tijd voor je vragen, geeft advies en het was vooral onwijs gezellig! De oudste was ook dol op haar en kon niet wachten tot ze kwam de volgende ochtend. Wij raden Wilna zeker aan als kraamzorg!

Ciske & Piroschka
14 april & 31 oktober

Ellie

WAT. EEN. KRAAMHULP!!
Wij zijn nog steeds zo ongelooflijk blij dat we voor Wilna hebben gekozen. Deze vrouw weet overduidelijk waar ze mee bezig is. Voor ons was dit het eerste kindje (dit is toch een beetje beangstigend) maar Wilna wist ons te laten relaxen in de omgang met Ellie, ze stond ons bij met raad en daad. Bleef ten alle tijden de rust zelve en stuurde ons optijd naar bed (hier waren we stiekem wel erg blij mee). Elke dag verse fruithapjes, lunch werd voor ons klaar gezet we moesten enkel maar aanschuiven. Ook de huishoudelijke taken nam ze volledig op zich. Niet tegenstaande stond ze ook altijd paraat met een luisterend oor en geweldig advies. Wilna, stel er komt ooit nog een baby’tje, wij willen jou en enkel jou als kraamhulp terug hebben.
Wilna je bent geweldig in wie je bent maar ook in wat je doet!
Een enorme dikke en welgemeende dankjewel van 2 kersverse ouders

Joey & Lise
11/08/2023

Ruby

Wilna is een top kraamverzorgster, zij verstaat haar vak en heeft de juiste kennis en kundigheid.
Fijne vrouw, harde werkster, liet ons elke dag geheel verzorgd achter.
Gaf onze andere dochter veel aandacht en uitleg, dat is mooi om te zien!
We hebben dankzij Wilna een fijne kraamtijd gehad!
Super bedankt!

Diana en Lennart
25-05-2023

Ézaro

Het was voor ons best even wennen om een goede balans te vinden met onze twee kleine kindjes, maar wat heeft Wilna goed voor ons gezorgd en ons goed geholpen! Onze dochter van 1,5 was gek op haar en gaf haar een dikke knuffel op de laatste kraamdag.

Nogmaals bedankt voor de goede zorgen, de fijne en leuke gesprekken en je adviezen. We hebben genoten van je warme gezelschap!

Shamary & Glenn

Rosita

Lieve Wilna,

Wat hebben wij het getroffen om jou als kraamverzorgster aan huis te krijgen. Rico en ik voelde ons gelijk op ons gemakt vanwege je sprankelende persoonlijkheid, kennis, ervaring, doortastendheid en passie voor je werk. Ik zou het lijstje nog langer kunnen maken, maar we willen dat je het ook echt geloofd :). Je hebt ons als kersverse gezin door de eerste week met Rosita geloodst. Bedankt daarvoor!

Ouders van Rosita

Jayden

Lieve Wilna,

Bedankt voor je lieve en goede zorgen! Je bent echt een topper! Wij zijn super blij dat jij onze kraamhulp was.

Veel Liefs,

Raquel & Chris en Jayden

Lizz

Ondanks dat de zwangerschap niet helemaal verliep zoals gehoopt en we nog even in het ziekenhuis moesten blijven heb je ons enorm geholpen! Alle adviezen rondom verzekering, je kon altijd een apje sturen want je was altijd bereikbaar! Na het ziekenhuis kwam je nog een paar uurtjes maar die uurtjes waren geweldig gezellig, leerzaam en heel fijn om thuis op te starten!! Heel hartelijk dank daarvoor!

Denise
02-01-2023

Vic

Wat hebben wij genoten van onze kraamweek. En wat zijn we weer dankbaar dat jij voor ons wilde zorgen. Want een betere kraamverzorgster konden we ons echt niet wensen. Lieve Wilna, bedankt voor alles! En wij gaan je bij iedereen adviseren. Je bent een topper! ❤️

Djulita

Susanne

Omdat mijn andere kraamverzorgster verhinderd was, kwam Wilna bij mij kramen. Dat was een geluk bij een ongeluk, want het klikte gelijk. Wilna is een warm en betrokken gevoelsmens dat precies aanvoelt wat je nodig hebt. Tegelijkertijd is ze ook een nuchtere Zeeuw met een flinke dosis humor. Het is duidelijk merkbaar dat ze veel ervaring heeft in de kraamzorg. Lieve Wilna, dankzij jou heb ik een geweldige kraamtijd gehad. Heel veel succes met ‘De Kleine Zeeuw’!

Zoë kesteloo- den Boer

Wilna was in september 2014 mijn kraamverzorgster. Ze heeft me een fijne kraamweek gegeven en me goed geholpen met de bv opgang te krijgen :). Ze is een echte topper als kraamverzorgster en als tante. Als er ooit een 2e kindje komt is `wilma weer van harte welkom!

Linda Peene

Wilna heeft de laatste dagen van onze kraamweek ingevallen voor mijn andere kraamverzorgster. Ze is erg betrokken, gezellig en verstaat goed haar vak! Bedankt Wilna!

Dorien

In juni 2015 was Wilna bij toeval onze kraamverzorgster omdat ik eerder was bevallen en haar collega ZZP-er daardoor verhinderd was. Maar dit was geen enkel probleem want Wilna is een hele ervaren kraamverzorgster die mij goed heeft geholpen met de borstvoeding, ook als ik het ff niet meer zag zitten 😉
Verder is ze ook erg gezellig en hebben we lekker zitten kletsen.
Ik kan Wilna absoluut aanbevelen als kraamverzorgster!
Wilna bedankt voor de fijne kraamweek en veel succes als ZZP-er!

Corine Meeles-Mol

Wij hebben een super week gehad met Wilna! Heerlijk taart gesnoept en veel gekletst. Iris ( 4 jaar) is liefdevol opgevangen, en voorzien van poffertjes i.p.v pannekoeken. Wilna bedankt voor een luisterend oor als de tranen weer eens kwamen! Ik zou je bij iedereen aan raden!

Mirella en Jagger Jax

29/9/15 Middelburg

Daar gaat ze dan, Wilna Boot, onze kraamhulp. Wat een fantastisch ervaring haar een week lang in huis te hebben. Mensen maken verschil en dat deed Wilna zeker. Een super zorgzame vrouw, vakkundig en integer.
Ze gaf het woord ‘fladderen’ een nieuwe invulling. Zo fladderde ze door ons huis en liet een spoor van rust en reinheid achter, ons huis was constant kraaknet en aan kant.

De regelmaat in voeding en verzorging voor in eerste instantie Jagger Jax en mama Mirella Herwegh zette zich voort naar het hele gezin en de visite. Wilna zorgde samen met ons ervoor dat onze kleine man zijn voedingspatroon balans kreeg, zijn temperatuur op pijl bleef en hij zijn geboorte gewicht nagenoeg bereikte. Ze deelde haar ervaring met ons en wij plukten de vruchten die pasten bij onze kleine man en mama.
Wilna, wij zijn erg blij dat je aan de basis stond van Jagger Jax leven!
Bedankt voor alles 💋👍 Jij bent een topper!

Hanneke den Boer – Dekker

Wilna heeft bij ons gekraamd tijdens en na de geboorte van onze eerste dochter op 15 september 2015. Wij hebben in deze week veel van Wilna mogen leren over de verzorging van onze dochter, genoten van de goede zorgen en haar passie voor het werk als kraamverzorgster. We zijn erg tevreden over de zorg die Wilna heeft geleverd en hebben haar nog beter mogen kennen in de tijd die ze bij ons was. Wat ons betreft, volgende keer weer en misschien zitten we dan wel wat dichter bij Zierikzee 🙂

Corina

Wilna is voor de tweede keer bij ons geweest. Helaas is onze zoon vlak voor de bevalling plotseling overleden. Hierdoor was onze kraamtijd anders. Maar wat waren we blij met Wilna. Ze heeft ons veel uit handen genomen en goed voor ons gezorgd. Onze dochter van 2 jaar noemde haar “mijn vriendin”. Ook onze families waren erg blij en dankbaar voor de goede zorgen. Dit gaf hen rust en een zorg minder. We kunnen haar dan ook alleen maar aanraden! Vanuit de overtuiging dat iets altijd beter kan, geven we haar daarom een dikke welverdiende 9! We zijn haar eeuwig dankbaar

Astrid

We vonden het erg fijn dat Wilna onze kraamhulp was in onze eerste week als ouders van een prachtige zoon. Ze was een enorme steun voor mij en m’n man en het voelde meteen vertrouwd haar in huis te hebben. Wilna heeft ons met haar jarenlange ervaring als kraamverzorgster goed geholpen met het vertrouwd raken van de dagelijkse verzorging van onze kleine man. Ook het huishouden runde ze geweldig, al het wasgoed lag aan het eind van de dag weer keurig schoon en gestreken in de kast en voor ons stond het eten s’avonds klaar Het was heerlijk om Wilna in huis te hebben, we hopen haar daarom ook in de toekomst bij een volgend wondertje weer te mogen verwelkomen.

Melanie Wisse

Wilna heeft ons super geholpen met de start thuis na een week in het ziekenhuis! Een gezellig mens die goed kan inschatten wat iemand nodig heeft! Baby verzorgen, poetsen, knutselen, pannekoeken bakken en zelfs verven is niet te gek voor haar! Bedankt Wilma voor je steun en advies, we gaan je missen!

Saskia de Smit-Blok

Wilna is een geweldige kraamhulp! Heerlijk hoe zij voor ons gezorgd heeft! Met haar hebben we een goede start gemaakt met ons nieuwe gezin. Wilna heeft mijn huishouden volledig op zich genomen en dat maakte dat ik me compleet kon richten op ons prachtige kindje. Maar het aller leukste/fijnste aan Wilna is dat je met deze vrouw ook een fijn gesprek kunt voeren, ze is recht door zee en toont zich eerlijk en betrokken!

Kim Klap

Het is erg gezellig in huis met Wilna. Je krijgt goede verzorging en ze geeft je goed advies. Geen vraag is te veel, ze helpt je graag. Een echte topper voor mij en mijn gezin!

Geanne Kaptein

Heerlijke en gezellige kraamweek gehad!

Flora

Tijdens de kraamweek van ons zoontje in 2015 kwam er door ziekte van de kraamverzorgster een andere kraamverzorgster Wilna, een topper! Daarna is ze voor zichzelf begonnen, dus toen we weer een kraamverzorgster nodig hadden haar weer gevraagd. In alle opzichten heeft zij heel goed voor ons gezorgd. Wij kunnen dan ook terugkijken op een hele fijne kraamtijd. Bedankt Wilna, dat je nog maar veel mensen een mooie kraamtijd mag bezorgen!

Caroline Verstrate

Wat een geweldige tijd hebben we gehad! De kraamweek doe je geen tweede keer over, maar wij blijven deze o zo mooie kraamweek steeds opnieuw beleven. Heel erg bedankt daarvoor!

Jantie van Gilst

Wilna Boot is een kraamverzorgster die heel kundig is in der werk weet goed waar ze over praat en wat ze doet ze kan dan ook alle vragen die je steld beantwoorde . Ze is erg lief voor kinderen die ernaast staan geeft ze dan ook allemaal de zelfde aandacht ze is lief voor het hele gezin wij hebben ontzettend van haar genoten en ook al is het ons derde kindje toch hebben we weer nieuwe dingen geleerd .

Zoe kesteloo

Wilna heeft er voor gezorgd dat we echt op en top konden genieten van onze kraamtijd. Ze is een vrolijke en lieve vrouw en ook erg leuk met oudere kindjes!Frannah;

Hanneke den Boer

We hebben weer een super fijne kraamweek gehad door de hulp van Wilna! Er is goed voor ons gezorgd, we zijn zelfs een beetje verwend en er was genoeg tijd voor onze oudste dochter waardoor ook zij een leuke week heeft gehad. Dankjewel voor alles!

Frannah

Wilna is een lieve, deskundige, zorgzame en betrokken kraamverzorgster. We hebben een erg fijne kraamweek samen gehad

Wendy

Wilna verstaat haar vak! Wat een fijne kraamhulp!! Een eer om haar nogmaals in ons gezin te hebben in zo’n bijzondere periode.

Suzanne

Wilna is een zeer ervaren en kundige kraamverzorgster. Ze heeft ons enorm veel geleerd, op een zowel duidelijke als geduldige manier. Ze is een harde werker die het graag iedereen naar zijn zin maakt. Haar zorg is zeer professioneel, maar toch ook persoonlijk. Ik denk dat ons gezin niet in betere handen had kunnen zijn. Ik zou haar zeker aanraden aan vrienden en bekenden.

Liselotte

Wilna is echt een topper! Viavia werd ik getipt om Wilna te laten kramen na de geboorte van onze zoon. Je bent gauw eigen aan Wilna, ze open, lief, betrokken, zorgzaam en weet van aanpakken, maar alles gaat in overleg. Wilna doet haar werk met veel liefde, plezier en humor. Bijkomend heeft ze veel kennis op het gebied van borstvoeding. Kortom, een super kraamhulp!

Romy

Toppertje !!

Engiy Potuyt

Ik heb een zeer fijne, leuke en gezellige kraamweek gehad met Wilna.

Nerissa Simpelaar

Wilna is gezellig, heeft op al m’n vragen antwoord en heeft goed voor mij en de baby gezorgd.

Linda Peene

Lieve Wilna, bedankt voor je goede zorgen en gezelligheid de afgelopen week!! We hebben genoten van onze kraamweek.

Marit Geluwie

24 April is onze dochter Chloë geboren. Wilna was tijdens de lange bevalling een enorme steun. Nu zijn we een week verder en kijken we terug op een geweldige kraamweek vol goede tips en gezelligheid. Wilna is echt een topper!

Samen met haar zijn de eerste dagen voorbij gevlogen. Vanaf dag 1 voelde het allemaal heel vertrouwd. Door de goede tips die we kregen liep de borstvoeding aan het eind van de kraamweek ook perfect, en konden we met een gerust hart weer afscheid nemen. Enorm bedankt voor alle gezellige momenten en we gaan je zeker missen!  ♡

Farrah

We hebben weer voor de 2de keer een hele fijne kraamzorg gehad. We vinden het heel erg fijn hoe Wilna der werk heeft gedaan en aan haar adviezen hadden we er heel veel aan gehad. Ze was leuk, lief en zorgzaam voor onze dochters. Dounya heeft het nog over der. Wilna nogmaals bedankt voor alles!

Samantha

Het was een zeer leuke en leerzame kraamweek. En we hebben ons fijn bij wilna gevoeld.

Marloes

Wilna, je bent een topper! Zoals aangegeven heb jij ervoor gezorgd dat onze kraamweek (na terugkomst uit het ziekenhuis) fijn, rustig en gezellig verlopen is. Jouw bezoek in het ziekenhuis toont jouw betrokkenheid. Nogmaals hartelijk dank!

Saskia

Wilna, je was gewoon weer super😃x Onbezorgde kraamweek!

Geanne

Het was weer een heerlijke en gezellige kraamweek.

Sheila

We hebben een super week gehad en veel steun aan Wilna, we hebben genoten en ze verstaat gewoon dr vak…. het was gewoon top 💗

Marie Louise

Wilna is een topper! Heb heel veel aan haar gehad tijdens de kraamweek. Ze stond 24/7 voor ons klaar. Ik zou haar iedereen aanbevelen.

Angeline

Hele gezellige tijd gehad met Wilna en ben lekker verwend! Door een zwaardere bevalling lekker nog 8 dagen kraamzorg gehad en was hier erg blij mee, want we hebben een hoop geleerd van Wilna!

Zoë kesteloo

Hele lieve en behulpzame kraamverzorgster. Heeft veel ervaring. Staat voor je klaar en komt haar afspraken na. Ze is ook lief voor broertjes en zusjes. Door Wilna een fijne kraamweek gehad!

Nerissa Simpelaar

Wilna heeft 2 jaar geleden ook bij ons gekraamd en we hebben bij ons tweede kindje weer voor haar gekozen. Ze is een gezellige kraamhulp met veel ervaring en kennis. Het is fijn om iemand in huis te hebben die je al kent van de vorige kraamtijd. Ik heb een hele prettige kraamtijd gehad dankzij Wilna!

Chantal Remijnse

Wilna is een topper! Zeker aan te raden! 🤩

Willemienke

Wilna is een ontzettende lieverd. Ze heeft echt oog voor zorg voor moeder en kind ( en natuurlijk papa). Ze geeft goede zorg, verzorgd het huishouden keurig en geeft fijne bruikbare adviezen rondom groei, verzorging, borstvoeding en aandachtspunten mbt de baby. Ze creëerde gezellige momenten om te kletsen. Voor ons heeft Wilna gezorgd voor een onvergetelijke kraamweek. We kijken er met veel plezier en liefde op terug. Haar vertrek zorgde hier dat er toch wel een traantje vloeide😊.

Kibi

Wij zijn ontzettend tevreden over Wilna. Ze heeft ons allemaal goed geholpen, verzorgd en geïnformeerd. Alles wordt zo vaak als je zelf wil uitgelegd en voorgedaan. Na de kraamperiode heeft ze ons genoeg geleerd en geïnformeerd om ervoor te zorgen dat we het zelfstandig konden. Wij zouden haar bij iedereen aanraden en in de toekomst zeker terugvragen indien nodig.

Myrthe

Het was heel fijn om Wilna in huis te hebben bij onze eerste baby! Ze had veel aandacht voor de baby en moeder en heeft goede en duidelijke uitleg aan ons gegeven. Daarnaast heeft ze ons heel goed geholpen met borstvoeding – moeilijkheden hierbij en was ze ontzettend betrokken. Al met al een hele fijne ervaring en ik zou Wilna zeker aanraden aan andere mensen.

Engiy

Het was net als 3 jaar geleden weer een gezellige en fijne kraamweek !

Anne Marijn Kieboom

Een fijne, gezellige kraamverzorgende met verstand van zaken en oog voor persoonlijke zaken.

Piroschka

Ik heb een hele fijne tijd gehad met Wilna, ze heeft me veel geleerd en het was vooral ook erg gezellig. De week is voorbij gevlogen. Ik ga met zelfvertrouwen het moederschap aan 🙂

Jodie

Hele fijne kraamweek gehad, Wilna is een leuke vlotte vrouw, lekker losjes maar wel serieus! Ik zal haar zeker aanraden aan anderen!

Marit

Een enorme aanrader om Wilna als kraamverzorgster in te schakelen. Wat een enorme fijne 2e kraamweek hebben we weer mogen ervaren. Open, gezellig en altijd bomvol goede adviezen! Dankbaar dat ze bij ons is geweest om ons in de kraamweek te helpen.

Sheila

Het was weer een heerlijke kraamtijd en we hebben weer genoten van Wilna haar aanwezigheid. Thanks

Arjenne

We hebben een ontzettend fijne kraamweek gehad met Wilna. Goede begeleiding en altijd vrolijk.

Rivke

Wij hebben de kraamweek als zeer prettig ervaren. Wilna is erg kundig, geduldig, heel vriendelijk en een heeft een goed gevoel voor humor. We voelde ons direct op ons gemak bij haar en we hebben erg veel van haar geleerd.